Croatian(HR)English (United Kingdom)

Stambena zajednica

Kalendar aktivnosti

Ožujak 2015
P U S Č P S N
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Moć promjene mladih

Osječko vijeće za razvoj socijalnih usluga

Mogući svijet

Mladi za Zemlju

Mjesto za mene

"MJESTO ZA MENE" NA CEDETERIJI I ITUNESIMA

Album pjesama za djecu 'Mjesto za mene', čije su autorice glazbe i producentice Meri Jaman i Anita Valo iz grupe "Meritas", od sada je u prodaji i u digitalnom obliku na  Cedeteriji i iTunesima. Pjesme koje su nastajale kroz nekoliko godina održavanja glazbenih radionica u sklopu međunarodnoga Festivala za djecu i mlade 'Zemlja bez granica', u prekrasnom fizičkom izdanju dostupan je i u svim Algoritam Profil Mozaik dućanima diljem Hrvatske.
Hvala još jednom svim glazbenicima, umjetnicima i djeci koji su ovaj album napravili tako posebnim!
alt=""

Započinje dramska radionica u Brezi

Dragi srednjoškolci,

Udruga Breza, u suradnji sa dramskim pedagogom i kazališnim redateljem Ivanom Kristijanom Majićem, organizira ciklus dramskih radionica. Prva radionica će započeti u subotu 14.02.2015. u 18 sati u prostorima Udruge u Jaegerovoj 12.

Na radionicama ćete moći naučiti sve o glumačkom zanatu, od pripreme do realizacije. Radionica je namijenjena svim zainteresiranim srednjoškolcima sa i bez glumačkog predznanja i iskustva.
Obzirom da je broj mjesta ograničen molimo pošaljite vaše prijave sa imenom i prezimenom te godištem na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Radionica je besplatna za sve sudionike.

Voditelj radionice: Ivan Kristijan Majić

NEZABORAVNO ZIMOVANJE DJEVOJAKA STZ BREZA

Putovanja za nova iskustva
Ovogodišnje su zimske praznike djevojke Socijalno-terapijske zajednice Breza provele na zanimljiv i pomalo neobičan način. Podijelivši se u dvije grupe zajedno sa svojim odgojiteljima i stručnim timom, imale su priliku otputovati na različita mjesta i  upoznati se s drugim kulturama te vidjeti drugačije krajolike.

Više...

ODRŽANA MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O INOVATIVNIM NAČINIMA MEĐUSEKTORSKE SURADNJE I O RAZVOJU SOCIJALNIH USLUGA U SKLOPU PROJEKTA „Osječko vijeće za razvoj socijalnih usluga“

Suradnjom svih dionika do održivog razvoja socijalnih usluga na području grada i županije

U sklopu projekta „Osječko vijeće za razvoj socijalnih usluga“, financiranog sredstvima Europske unije, 04. veljače 2015. godine održana je međunarodna konferencija koja je, uz goste iz inozemstva, okupila više od 50 predstavnika lokalne i regionalne vlasti, institucija te organizacija civilnog društva.
Prvi dio konferencije bio je posvećen inozemnim primjerima dobre prakse predstavljenim od strane predavača iz Australije i Velike Britanije. Glavna i izvršna direktorica Australian Croatian Community Services Franci Buljat iz Australije, predstavila je svoja iskustva u razvoju, primjeni i osiguranju održivosti socijalnih usluga za osobe treće životne dobi. Kao put ka uspjehu Buljat je istaknula iznimnu raznolikost, prilagodljivost i transparentnost ponuđenih usluga. Uz to, predstavila je i australska iskustva iz područja razvoja organizacija civilnoga društva kao i oblike međusektorske suradnje u Australiji.

Više...

Stranica 1 od 50

Početak
«
1

Savjetovalište za obitelj i mlade - SOM

Brošura/Brochure/Broschure

Nagrade i priznanja

  • Zahvalnica Gradonačelnika grada Osijeka za izuzetnu kreativnost i originalnost u socijalno humanitarnom radu, 2004.
  • Državna nagrada za volontiranje za 2007. godinu
  • GRB GRADA OSIJEKA  za osobita ostvarenja u području socijalne skrbi te jedinstven primjer kreativnog i volonterskog rada s djecom i mladima, 2008.
  • Nagrada Osječko-baranjske županije u znak priznanja za iznimna postignuća na području Osječko-baranjske županije u 2011.

Volonteri

Udruga za rad s mladima „Breza“ s radošću traži sposobne volontere koji će svoj rad imati zapisan u volonterskoj knjižici. Prijavite se!!!

Zlatna plaketa “Grb Grada Osijeka”, 2008.

Članstvo

Katalog proizvoda

Art & Earth priručnik

ALEN publikacija

Trajni pokrovitelji

Aktualni donatori

Breza

Adresa: L. Jagera 12
HR 31000 Osijek
tel/fax: +385 31 272 583
e-mail: udruga.breza@gmail.com
web: www.breza.hr
OIB: 66302045356
MB: 1565915
RBA 2484008-1100613663
IBAN HR7024840081100613663
SWIFT adresa: RZBHHR2X

Stambena zajednica Breza

web site: www.breza.hr

Savjetovalište za obitelj i mlade SOM

31000 Osijek
e-mail: som@breza.hr
web: www.som.breza.hr